Zawodnicy Eltrox Włókniarza Częstochowa wspólnie z trenerem Markiem Cieślakiem zaprezentują przed gośćmi Arche Hotelu swoje umiejętności kulinarne. Cały dochód z imprezy zostanie przekazany na rehabilitację Kamila Cieślara.
29 lutego w czterogwiazdkowym hotelu przy ul. Oleńki 20 w szefów kuchni zamienią się Leon Madsen, Fredrik Lindgren, Jason Doyle, Paweł Przedpełski, Rune Holta, Jakub Miśkowiak, Mateusz Świdnicki, Bartek Kowalski oraz trener Marek Cieślak. Wezmą oni udział w wydarzeniu Livecooking - “Żużel od kuchni”.
Będzie to okazja, aby nie tylko spotkać się z żużlowcami, ale również skosztować przygotowanych przez nich potraw. Dochód z imprezy zostanie przekazany na rehabilitację Kamila Cieślara, który jako junior startował w częstochowskim Włókniarzu.
Fachowych porad żużlowcom będzie udzielał szef kuchni ArcheVita – Bartosz Musiał. Imprezę poprowadzą Ireneusz Bieleninik i Piotr Wieszczyk.
Wstęp kosztuje 160 zł od osoby. W cenie kulinarne show – livecooking, kieliszek wina na powitanie, powitalne przekąski, 3-daniowa kolacja serwowana: zupa, danie główne i deser, kawa, herbata, woda, soki oraz muzyka na żywo – DJ Focus.
Aby wziąć udział w imprezie, należy wcześniej zarezerwować stolik w recepcji pod numerem tel. 34 34 74 074 lub pisząc na adres email: rezerwacja@hotelczestochowa.com.
fot. www.wlokniarz.com